CNH Industrial

WERELDWIJD

CNH Industrial is een materieel- en dienstenbedrijf van wereldklasse dat het nobele werk van land- en bouwarbeiders duurzaam bevordert. Het bedrijf heeft vijf merken: Case IH, New Holland Agriculture en Steyr voor landbouw,
Case en New Holland Construction in het bouwsegment.

Wereldwijd telt het meer dan 35.000 werknemers verspreid over alle continenten in een 35-tal fabrieken en 20-tal onderzoeks- & ontwikkelingscentra, die zich allemaal richten op het in staat stellen van klanten om te groeien en een betere wereld op te bouwen.

IN BELGIË

ANTWERPEN

De CNH Industrial Belgium vestiging in Antwerpen, die ook al meer dan 50 jaar bestaat, is een productie-eenheid van tractoronderdelen (hoofdzakelijk achterassen en aandrijfsystemen) en telt ongeveer 900 medewerkers. De functies situeren zich hoofdzakelijk in de productieafdelingen en variëren er van machinebedieners aan computergestuurde bewerkingscentra over assembleurs van aandrijfsystemen tot teamleaders en supervisors.

 

ZEDELGEM

In CNH Industrial Belgium in Zedelgem ontwerpen, ontwikkelen en produceren meer dan 2300 medewerkers maaidorsers, balenpersen en hakselaars van het merk New Holland, met een ervaring en knowhow van meer dan 110 jaar.  Aangezien in de vestiging alle facetten van ontwerp over productie naar service en training van dealers en alle ondersteunende afdelingen vertegenwoordigd zijn, zijn de functies er heel divers.

Binnen het team productontwikkeling werken meer dan 300 technische profielen die samen het “Centre of Excellence voor Oogstmachines van New Holland Agriculture” uitmaken. Kerntaken daar zijn het ontwerpen, onderzoeken, perfectioneren en het uittesten in het veld van onze machines.

De Capital divisie, die ook gevestigd is in Zedelgem, zorgt voor de financiële ondersteuning van zowel de dealers als de eindklanten.

ONZE VISIE

Mensen die nobel werk verrichten in landbouw en constructie op een duurzame manier vooruit helpen.

ONZE WAARDEN

Klant eerstSamen groeienEén teamMaak het simpelWees de beste

DUURZAAMHEID

Op een ethische manier zaken doen, betekent dat we ons bewust zijn van de impact die ons handelen heeft op de samenleving. Vanuit dit oogpunt stelt duurzaam zijn ons in staat om als bedrijf gedeelde waarde te creëren voor al onze stakeholders. Daarom heeft CNH Industrial de omgeving waarin het werkt nauwkeurig geanalyseerd.


Ons onderzoek heeft geleid tot drie wereldwijde uitdagingen die ons bedrijf zullen beïnvloeden: klimaatverandering, voedselschaarste en veiligheid, de innovatieve en digitale wereld. Binnen deze macrokwesties hebben we 12 prioriteiten vastgesteld waarop we onze energie de komende jaren kunnen richten, door onze medewerkers op te leiden in onze doelen en acties voor verbetering.

Klik hier voor meer informatie over ons duurzaamheidsplan.